Meteoroloji'den kritik uyarı geldi! Günlerce sürecek...

Meteoroloji'den kritik uyarı geldi! Günlerce sürecek...
Marmara Bölgesi'nde öğleden sonra Sakarya'nın güney kesimlerinde kısa süreli, yerel ve gök gürültülü sağanak yağış görülecek.
Öte yandan Marmara Bölgesi için Cuma, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günlerinin yağışlı geçmesi tahmin edilirken Ankara'da bir hafta boyunca her gün sağanak yağış bekleniyor.


Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye  göre, bölgedeki sıcaklıklarda önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Parçalı çok bulutlu havanın hakim olacağı bölgede, öğleden sonra  Sakarya'nın güney kesimlerinin kısa süreli, yerel sağanak ve gök gürültülü  sağanak yağış bekleniyor. Bölgede yer yer sis ve pus hadisesi beklenirken  rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerinden orta kuvvette eseceği  öngörülüyor.

MARMARA'DA 4 GÜN YAĞIŞ


Meteoroloji'den yapılan açıklamada, İstanbul ve Ankara için sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulunuldu. Marmara Bölgesi için Cuma, Cumartesi ve Pazar günlerinin yağışlı geçmesi tahmin edilirken Ankara'da bir hafta boyunca her gün sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan 5 günlük hava tahmin raporuna göre; Marmara Bölgesi'nde yağışlar, 28 Mayıs Pazartesi günü bölgenin batısında kesilmeye başlasa da güney, güney doğu ve doğusunda devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.