Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı
Sond dakika... Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden, bazı bölgeler yağış uyarısı yapıldı...
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Bugün (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren İstanbul il genelinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli (20-40 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden, bazı bölgeler için sabah saatlerine dair yağış uyarısı yapıldı. Yapılan tahminlere göre; ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar ve heyelan risklerinin söz konusu olduğu belirtildi.

Buna göre; Giresun ve çevresinde devam eden yağışların, sabah saatlerinden itibaren tekrar etkisini arttırması bekleniyor. Kocaeli çevresine sabahtan itibaren beklenen etkili yağışların da öğle saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli olmasının beklendiği bildirildi. Trabzon çevrelerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanağın da yine öğle saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.