Meteoroloji ve AKOM'dan İstanbullular'a üst üste uyarı!

Meteoroloji ve AKOM'dan İstanbullular'a üst üste uyarı!
İstanbul'da soğuk hava etkisini artırarak devam ediyor. Kentte akşam saatlerinde başlayan fırtına bugün de sürüyor. Sabah saatlerinde yağmur olarak devam eden yağışın öğleden sonra kara dönmesi bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son verilere göre İstanbul'da bugün başlayacak kar yağışı yarın da etkisini sürdürecek. İstanbul'da sıcaklıklar 12 derece birden düşecek. Kar yağışının perşembe günü de aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

AKOM UYARDI

İBB Afet Koordinasyon Merkezi'nden 'İstanbul'da yarın sabah saatlerinden itibaren sıcaklıkların düşmesiyle şehrin yüksek kesimlerinde kar yağışı görüleceğini, kar yağışının, şehir merkezinde 1-2 cm, yüksek bölgelerde ise 3-5 cm kar kalınlıkları oluşturabileceği öngörülmektedir' uyarısı yapıldı.

ANKARA DONACAK

Ankara'da ise yoğun kar yağışı bugün etkili olacak.. Ankara'da da sıcaklıklar 10 derece birden düşecek. Özellikle Başkent'te perşembe günü gündüz sıcaklığı -7 derece olacak. Gece sıcaklığı ise -11 derece. Ankara'da hafta boyunca sıcaklıklar eksi değerlerde devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.