Midilli açıklarında göçmen botu battı, bir çocuk öldü

Midilli açıklarında göçmen botu battı, bir çocuk öldü
Reuters, Yunanistan'ın Midilli Adası açıklarında batan göçmen botunda bir çocuğun öldüğünü duyurdu. Midilli açıklarında göçmen botu battı, bir çocuk öldü



Uluslararası haber ajansı Reuters, Yunanistan'ın Midilli Adası açıklarında batan göçmen botunda bir çocuğun öldüğünü duyurdu.

Öte yandan Yunanistan'a geçmek isterken Meriç Nehri'ndeki adacıkta mahsur kalan göçmenler AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

İHD RAPOR HAZIRLADI: AYVACIK'TA 2'Sİ ÇOCUK 3 KİŞİ BOĞULDU

İHD, Çanakkale’deki geçiş noktası olan Ayvacık’tan hareket eden bir botun battığını 1 kadın ve 2 çocuğun yaşamını yitirdiğini öne sürdü.

İHD Çanakkale Şubesi, 1 Mart Pazar günü, mültecilerin Çanakkale’deki geçiş noktası olan Ayvacık’ın Sokakağzı sahillerinde incelemede bulundu. Yetkililerle görüşen İHD heyeti, 1 Mart sabah saatlerinde bir mülteci botunun battığını, bir kadın iki çocuğun hayatını kaybettiğini tespit ettiklerini açıkladı.

SOYLU'DAN GİDEN GÖÇMEN SAYISI AÇIKLAMASI

Türkiye'den ayrılan göçmenlerle ilgili düzenli olarak açıklama yapan İçişleri Bakanı Soylu,  "Saat 13.50 itibarıyla Edirne üzerinden ülkemizden ayrılan göçmen sayısı; 117 bin 677." açıklaması yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.