Milyonları hain ilan etmek kimsenin haddine değildir

Milyonları hain ilan etmek kimsenin haddine değildir
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, "Çanakkale'deki düşman da, Gezi'deki, 28 Şubat'taki düşman da aynıdır" açıklamasını yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral'a şert tepki gösterdi.
 "Gezi Parkı eylemlerine destek veren milyonları vatan haini, düşman ilan etmek kimsenin haddi değildir" diye konuşan Işıklar, "İlçe Başkanım Sayın Suna Göçengil'in tespitlerine noktasına virgülüne kadar katılıyorum. Bu ülkenin evlatlarına bu yakıştırmayı yapmak asıl düşmanca olan şeydir. Dün Çanakkale'de vatan savunması için cepheye giden kınalı kuzular ne ise, bugün Gezi Parkı eylemlerinde yeşiline, özgürlüğüne, geleceğine, ülkesine sahip çıkan gençler aynıdır. Bu gün yine aynı durum yaşansa, ilk önce bu evlatlarımız cepheye düşünmeden gideceklerdir" ifadelerini kullandı.

Ne olduğu belli olmayan barış süreci
Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada çözüm sürecine de değinen Işıklara, "Yıllarca emperyalistlerin, dış güçlerin tetikçiliğini yaparak onbinlerce masum insanımızı katleden, hain pusularda kınalı kuzularımızı şehit eden örgüt ve onun lideriyle, ne olduğu belli olmayan barış süreci adı altında, kol kola girerek seçim pazarlığı yapmaktır asıl düşmanlık ve
ihanet" tepkisini gösterdi.

KAYNAK:GAZETE İSTANBUL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.