MUHARREM İNCE, 51 GÜNLÜK SEFERBERLİK İLAN ETTİ...

MUHARREM İNCE, 51 GÜNLÜK SEFERBERLİK İLAN ETTİ...
CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, “Cumhurbaşkanı adayınız olarak 51 günlük seferberlik ilan ediyorum. Şimdiden söylüyorum, Ramazan ayında gece 01.30’da mitinglerimiz olacak. Uyumak yok, yorulmak yok. Sloganımız belli, mazeret yok, marifet var” de
İnce, adaylığının açıklamasının ardından, Birinci Meclis önünden seçim kampanyasını başlattı. “Türkiye’ye güvence Muharrem İnce” sloganıyla giydirilmiş parti otobüsü üzerinden halka hitap eden İnce, özetle şunları dedi:
“Tarihi günlerden geçiyoruz. Tarihi mekanların önündeyiz. Türkiye Osmanlı’dan bu yana 1699’da kaybetmeye başladı, Karlofça’yla geri geri gitmeye başladı, ta ki 26 Ağutos, 30 Ağustos 1922’ye kadar. 223 sene hep kaybeden bir Osmanlı. 223 sene sonra Gazi Mustafa Kemal bu milleti örgütledi, bağımsızlık savaşı verdi.
“MİLLETİ BİR ARAYA GETİRMEYE GELDİM”
Gazi Mustafa Kemal Paşa bu milleti nasıl bir araya getirdiyse, Türkünü, Kürdünü, Alevisini, Sünnisini, kadını, erkeğini nasıl bir araya getirdiyse ben de bu memleketin fizik öğretmeni bir evladı olarak, bu milleti bir araya getirmeye geldim. Sokaklarda kavga etmeden, tezek mezek demeden, iki ayyaş demeden…
“GENÇLER VE KADINLAR, SİZİNLE BERABER KAZANACAĞIZ”
Gençlere sesleniyorum; öğrencilerim, evlatlarım, kardeşlerim, geçmişle bugünü kavga ettirenler geleceği kaybederler. Ben geleceğimizi geri almak istiyorum. Ben bu milletin evlatlarına mekanik, elektrik, atom fiziği, nükleer fizik anlattım. Şimdi Allah’ın izni, milletin isteğiyle bu milletin evlatlarına iş bulacağım, aş bulacağım.
Kadınlar, mutfakta et mi pişer dert mi pişer, bunu bilen kadınlarımız, çocuklarına harçlık veremeyen analar, gençler ve kadınlar, sizinle beraber kazanacağız bunu.
GECE MİTİNGLERİ
Cumhurbaşkanı adayınız olarak 51 günlük seferberlik ilan ediyorum. Şimdiden söylüyorum, Ramazan ayında gece 01.30’da mitinglerimiz olacak. Uyumak yok, yorulmak yok. Sloganımız belli, mazeret yok, marifet var.”
ÖNCE BAYKAL’A, ARDINDAN YALOVA’YA
İnce, eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ı, tedavi gördüğü GATA’da ziyaret ederek ‘hayır duası’nı alacağını, ardından da Yalova’ya giderek babasının mezarını ziyaret edeceğini belirtti. İlk mitingini de yarın Yalova’da yapacağını ifade eden İnce, “Yaşasın özgürlük, yaşasın demokrasi, yaşasın cumhuriyet, yaşasın Atatürk” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.