Muharrem İnce'ye miting sırasında sürpriz

Muharrem İnce'ye miting sırasında sürpriz
İnce'nin Manisa Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitinginde ise bir sürpriz vardı. Anneler Günü nedeniyle annesini ziyaret edemeyen İnce, bir anda miting sahnesinde annesini görünce şaşkınlığını gizleyemedi...
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Manisa Kırkağaç'ta yaptığı konuşmada "Benim projem 3B. 3B ile geliyoruz. Barışacağız, büyüyeceğiz, bölüşeceğiz" dedi. İnce'nin Manisa Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitinginde ise bir sürpriz vardı. Anneler Günü nedeniyle annesini ziyaret edemeyen İnce, bir anda miting sahnesinde annesini görünce şaşkınlığını gizleyemedi.
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara seslendi. Anneler Günü nedeniyle annesini ziyaret edemeyen İnce'yi miting meydanında bir sürpriz bekliyordu.
Mitingin sonlarına doğru mikrofonu eline alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Sayın Başkanım bugün sen büyük bir fedakarlık yaptın. Anneler Günü'nü Soma'ya ve Manisa'ya ayırdın. Annenin yanına gitmedin, onun elini telefonda öptün, telefonda Anneler Günü'nü kutladın. Biz 3 Manisa Milletvekili, il başkanı hepimiz adına sana bir sürpriz yaptık. Bakalım beğenecek misin" dedi.
Bir anda annesini ve kardeşlerini miting sahnesinde gören Muharrem İnce ise şaşkınlığını gizleyemedi. İnce, "Bak Özgür... Mazlum. Size bunun hesabını sormazsam... Akşama kadar beraberdik neden söylemediniz" diye konuştu.
Daha sonra annesine dönen Muharrem İnce, miting meydanını göstererek, "Ana nasıl kalabalık mı?" diye sordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.