ORC'YE GÖRE, HALK YÜZDE 54,3'LE ...

ORC'YE GÖRE, HALK YÜZDE 54,3'LE ...
ORC Araştırma Şirketi'nin, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yaptığı ankete göre, halkın en çok oy vermeyi düşündüğü isim yüzde 54,3 oy oranıyla Erdoğan oldu.

Böyle olur zenginin eğlencesi!Böyle olur zenginin eğlencesi!'O Ses Türkiye Hasan'ın değişen hayatı'O Ses Türkiye Hasan'ın değişen hayatıPelin artık karnını saklayamıyorPelin artık karnını saklayamıyorAskerlik sürecinde yaşadıklarını anlattıAskerlik sürecinde yaşadıklarını anlattıYakışıklı oyuncunun eski halinden eser kalmadıYakışıklı oyuncunun eski halinden eser kalmadıİşte beklenen kına gecesiİşte beklenen kına gecesiSosyetik güzel çizmeleriyle güneşlendiSosyetik güzel çizmeleriyle güneşlendiÜnlü çiftten Survivor'a yeniden yeşil ışıkÜnlü çiftten Survivor'a yeniden yeşil ışıkAsena'nın sokak ortasında şaşırtan halleriAsena'nın sokak ortasında şaşırtan halleriDemet'in tatili zehir olduDemet'in tatili zehir olduEski eşler tatil yolunda yakalandıEski eşler tatil yolunda yakalandı

ORC Araştırma Şirketi, 10 Ağustos 2014'te yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için anket yaptı. Bu ankete göre, Türkiye halkının ilk kez oy kullanacağı Cumhurbaşkanı seçimlerinde, 10 Ağustos'ta sandığa gidecek halkın, en çok oy vermeyi düşündüğü isim yüzde 54,3 oy oranıyla Recep Tayyip Erdoğan oldu.




Cumhurbaşkanı seçimleri için araştırma şirketleri anketler yapmaya başladı. ORC Araştırma Şirketi'nin yaptığı anket sonuçlarına göre, halk %54,3 ile Cumhurbaşkanlığı için "Erdoğan"ı işaret ediyor.

İHSANOĞLU VE DEMİRTAŞ'IN ORANLARI

ORC Araştırma Şirketi'nin yaptığı anketin sonuçlarına göre Ekmeleddin İhsanoğlu %38,0, Selahattin Demirtaş ise %7,7 oy oranında kaldı.

ANKET 23-27 TEMMUZ TARİHLERİ ARASINDA YAPILDI

ORC, cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili anketi, 23-27 Temmuz tarihleri arasında 34 ilde 3100 kişiyle, yüz yüze anket tekniğiyle gerçekleştirdi. Ankette seçmenlere, "10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy vermeyi düşündüğünüz aday hangisidir?" sorusu yöneltildi. Seçmenlerin yüzde 54,3'ü Başbakan Erdoğan yanıtını verirken, yüzde 38'i ise Ekmeleddin İhsanoğlu dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.