"Öyle bırakmam O'nu!"

"Öyle bırakmam O'nu!"
Cumhurbaşkanı Erdoğan : MİT TIR'ları için talimat verdim davayı anında açtım
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün gece TRT özel ortak yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı. MİT TIR'larıyla ilgili soru üzerine Erdoğan 'Bu haberi özel haber olarak yapan kişi öyle zannediyorum ki bunun bedelini ağır ödeyecek. Öyle bırakmam onu' dedi.

Erdoğan, Suriye’deki cihatçılara gittiği iddia edilen MİT TIR’larındaki mühimmatların görüntülerinin yayınlanmasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: 

"TALİMATI VERDİM"
“İnsani yardımı, lojistik destek noktasında şu anda Milli İstihbarat Teşkilatımız, Bayır Bucak Türkmenleri’ne bu desteği vermektedir. Milli İstihbarat Teşkilatı’na atılan bu iftiralar, yapılan gayrimeşru operasyon, bir yer de bu ajanlık ve casusluk faaliyetidir. Bu casusluk faaliyetinin içine bu gazete de girmiştir. Orada rakamlar falan veriliyor. Bu rakamların kaynağı nedir? Kimden aldın sen bu rakamları? Paralel Yapı’dan. Bunlarla ilgili avukatıma talimatı verdim, davayı anında açtım. Bu, birileri adına algı operasyonudur.

"ÖYLE BIRAKMAM ONU"

Şimdi bu olay tabi malum bayır bucak Türkmenleriyle alakalı bir konu. Biz bunu yaptık, yarın da yapacağız. Biz kalkıp da zalim Esed'in eline bunları bırakamayız ki. Terör örgütüyle bunları karşı karşıya düşmeleri halinde yalnız bırakamayız ki. Elimizden gelen desteği verdik, vermeye devam edeceğiz. Şu anda zaten desteğimiz devam ediyor.
Ben davamı da açtım. Bunların bütün derdi Türkiye'nin imajına gölge düşürmek. Gayretleri bununla ilgili. Bu haberi özel haber olarak yapan kişi de öyle zannediyorum ki bunun bedelini ağır ödeyecek. Öyle bırakmam onu."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.