Partiler arası bayramlaşma ikinci gün

Partiler arası bayramlaşma ikinci gün
Kurban Bayramı'nın ikinci gününde, siyasi parti genel merkezleri hareketli olacak. Kurban Bayramı'nda siyasi partiler arası bayramlaşma ve partilerin örgütle ve vatandaşla bayramlaşması bayramın ikici günü gerçekleştirilecek.

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde, siyasi parti genel merkezleri hareketli olacak. Partiler arası bayramlaşmanın gerçekleştirileceği bayramın ikinci günüde AK Parti ve CHP ilk olarak birbiriyle bayramlaşacak.

 Bayramın ikinci günüde AK Parti ve CHP ilk olarak birbiriyle bayramlaşacak. AK Parti saat 9.30'da ilk olarak CHP heyetini kabul edecek. AK Parti'de partiler arası bayramlaşma, CHP'nin ardından MHP ile devam edecek, DSP ile sona erecek. AK Parti'nin kabul heyetinde Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya, Kadın Kolları Genel Sekreteri Mürşide Balaban ile Gençlik Kolları MKYK üyesi Alaaddin Ünüvar yer alacak. AK Parti genel merkezinde teşkilat ile bayramlaşma ise saat 14.00'de başlayacak.


 CHP'de ise partiler arası bayramlaşma saat 9.30'da yine AK Parti ile başlayacak, MHP ve ardından BBP ile sona erecek. Bayramın ikinci günü yedi siyasi partiyi ağırlayacak CHP'de AK Parti'den farklı olarak İşçi Partisi (İP) ile de bayramlaşılacak. CHP'de, siyasi partilerin temsilcilerini CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Doğan ve PM üyesi Seyhan Erdoğdu konuk edecek. Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, PM Üyeleri Umut Akdoğan ile Gül Çiftçi de siyasi partileri ziyaret edecek heyette bulunan isimler. CHP Genel Merkezi'nde örgütle bayramlaşma ise 13.00-15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.


 MHP'de ise bayramın ikinci günü partiler arası bayramlaşma saat 9.00'da DSP ile başlayacak. Ardından AKP ile devam edecek bayramlaşma, CHP ile son bulacak. MHP'de siyasi partileri genel merkezde Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Erdem, Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel ve MYK Üyesi İsmail Hakkı Yücel ağırlayacak. MHP'de diğer partileri ziyareti ise Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Antalya Milletvekili Mehmet Günal ile MYK Üyesi Sami Uzun'dan oluşan heyet gerçekleştirecek. MHP'de partilerle bayramlaşma ise saat 14.00'de başlayacak.

 BDP bu bayram da diğer bayramlarda olduğu gibi partiler arası bayramlaşma programında yer almıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.