SARIKAMIŞ DESTANI CANLANDI

SARIKAMIŞ DESTANI CANLANDI
Şarıkamış Şehitleri 102. Yılda Beylikdüzü’nde bir dizi etkinlikle anıldı. Balıkçı Kenan Tesislerinde toplanan temsili askerler yoğun kar yağışı eşliğinde tarihi kahramanlığı canlandırdı

VATAN MÜCADELESİ CANLANDI

Sarıkamış Şehitleri Platformu, Sarıkamış Harekatı’nın 102. Yılında bu yine İstanbul’da etkinlikler düzenledi. Beylikdüzü’nde gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Fatih Sultan Mehmet Camii’nde kılınan namazın ardından çok sayıda vatandaş yoğun kar yağışına rağmen İhlas Okulları Konferans Salonuna yürüdü. Salondaki program kapsamında şehitler için Kuranı Kerim okundu. Sarıkamış Şehitleri Platformu Başkanı Metin Karayazı’nın yaptığı konuşmanın ardından şehitlerin verdikleri vatan mücadelesi tiyatro gösterisiyle canlandırıldı.

TEMSİLİ ASKERLER DUYGULANDIRDI

Konferans Salonundaki programın ardından Şarıkamış Şehitleri Temsili Askerleri Beylikdüzü Yaşam Vadisi’ndeki Balıkçı Kenan Tesislerinde toplanarak, burada da 102 yıl öncesinde askerlerin dondurucu karda vatan uğruna verdikleri yaşam mücadelesini mini gösteriyle canlandırdılar. Temsili Askerlerin gösterisine Balıkçı Kenan Balcı da eşlik etti. Gösteri izleyenleri duygulandırdı. Programa; Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı, Beylikdüzü Kars Ardahan Iğdır Dernek Başkanı İbrahim Hakkı Damat ve çok sayıda vatandaş katıldı.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.