Şeker TV'den patent başvurusu

Şeker TV'den patent başvurusu
Anayasa değişikliği görüşmelerini canlı yayınlayan CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, Türk Patent Enstitüsü’ne başvurarak “Şeker TV”nin marka tescilini istedi. Logo çalışmalarını da sürdüren Şeker’in sloganı, “Sözüm Meclis’ten dışarı Şeker TV” olacak.

 Anayasa değişikliği teklifinin görüşmelerini, Anayasa Komisyonu’ndan Genel Kurul aşamasına kadar, yaklaşık 15 gündür canlı yayınlayan CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, 100 saate yakın kesintisiz yayın yaptı.

Yüzbinlerce kişi tarafından izlenen yayınların bazı bölümleri, televizyon kanallarında da kullandı. Büyük ilgi gören yayın “Şeker TV”, “Vekil TV” olarak isimlendirildi.

Genel cerrahi uzmanı olan Şeker, gazetecilik yapmak zorunda kalmasını eleştirerek, “Demokrasi, özgürlük, cumhuriyetin final maçları oynanırken TRT 3, 3 lig takımlarının hazırlık maçlarını yayınlıyor. Binlerce kadrosuyla bu işi yapmayan TRT utansın, gazetecilere işlerini yaptırmayanlar utansın” diyor.

 
PATENT BAŞVURUSU YAPILDI

Anayasa görüşmeleri bittikten sonra da çalışmayı sürdüreceğini anlatan Şeker, Türk Patent Enstitüsü’ne marka tescil için başvuru yaptığını söyledi. “Şeker TV” adıyla yapılan başvuruda logo ve slogan için ise çalışmalar sürüyor. Logoda şeker kullanmayı düşündüklerini anlatan Ali Şeker, televizyonun sloganı için de “Sözüm Meclis’ten dışarı Şeker TV”yi düşündüklerini söyledi. “Ülkenin tadı kaçtı, tat için Şeker TV”, “Yalanlarınızla başa çıkmak için gerçekleri kaydedip yayınlıyoruz” da diğer öneriler arasında bulunuyor.

UYGULAMA GELİŞTİRİLİYOR

Şeker TV’nin cep telefonlarından daha rahat izlenmesi için uygulama hazırlıkları da devam ediyor. Bundan sonraki yayınlarla ilgili planlamaların sürdüğünü anlatan Şeker, mevcut görüntüleri de olası bir referandumda kullanacaklarını söyledi.

REKLAM VERMEK İSTEYENLER VAR

Şeker TV’ye reklam vermek isteyenler olduğunu anlatan Şeker, bir zorunluluktan doğan bu yayının amatör ruhuyla devam edeceğini, reklam vermek isteyenlerin UNICEF veya Kuzey Ormanları Kent Savunması gibi çalışmalara destek olabileceklerini söyledi. -DUVAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.