Tanıtım Yazısı Nasıl Alınır?

Tanıtım Yazısı Nasıl Alınır?
Herhangi bir webmaster forumuna üye olmayan kişinin, internet üzerinden iş yapma durumu biraz daha zor olabilmektedir.

Herhangi bir webmaster forumuna üye olmayan kişinin, internet üzerinden iş yapma durumu biraz daha zor olabilmektedir. Özellikle webmasterların fazlaca bulunduğu platformları bu anlamda tercih etmeli ve oralara üyeliklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Webmasterların dışında bu işlemi yapan şahıslar da bulunmaktadır. İnternet siteleri üzerinden tanıtım yazısı gerçekleştirmekle birlikte, diğer alanlarda da hizmet verebilmektedirler. Böyle kişilerin arasından işinize en çok yarayacak olanları tercih etmeli ve çalışmalarınızı onlarla sürdürmelisiniz. Onlarla sürdürmüş olduğunuz çalışmaların illa ki ekmeğini yiyebilirsiniz. Bazı bireyler, araştırıp soruşturmadan doğrudan bir satın alma işlemi gerçekleştirmektedirler. İşlemleri tamamlandıktan bir müddet sonra etkisi olmadığını anlayacaklar ve satın aldıkları kişiye haklı olarak danışacaklardır.

<< Tanıtım yazısı satan siteler >>

Satın almış oldukları kişilerin, bu anlamda terslemeleri kötü bir davranıştır. Satmış oldukları tanıtım yazılarının arkasında durmaları son derece önemlidir. Bunun dışında haber sitelerinden alacağınız tanıtım yazıları için de aynı şeylerin geçerli olduğunu söyleyebiliriz. Haber sitesinden tanıtım yazısı alma işleminde, gözünüze kestirmiş olduğunuz site sahibiyle iletişim kurmalısınız. Bu iletişimi site üzerinden rahatlıkla sağlayabilirsiniz. Artık hemen hemen her sitede olan iletişim paneli aslında bu işe yaramaktadır. Ayrıca reklam hizmetlerinden faydalanmak için de bu bölümü kullanabilirsiniz.

Tek bir siteden tanıtım yazısı almak yerine, birden fazla siteden tanıtım yazısı paketi olan kişileri tercih etmelisiniz. Ayrıca bir dev haline gelmiş haber sitesi sizin öncelikli tercihiniz olmalıdır. Bunlardan siteniz adına göreceğiniz etki büyük olacaktır. Fakat yayınlatacağınız yazının sürekli orada durması konusunda da bir anlaşma sağlamalısınız. Sağladığınız anlaşmaya aykırı bir durumla karşılaşırsanız, webmaster forumlarında sitenin adını vererek ifşa edebilirsiniz. Sizin düşmüş olduğunuz hataya başkalarının da düşmesini ancak bu şekilde engelleyebilirsiniz. Özellikle tecrübesiz kişiler bu tür hatalara sık sık düşebilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.