Trafik magandaları Adliye'ye sevk edildi

Trafik magandaları Adliye'ye sevk edildi
Pendik'te sürücü ve hamile eşine dehşeti yaşatan Seydioğlu Baklava'nın sahibi Hasan Sel ve Hüseyin Sel ifade vermek üzere Adliye'ye sevk edildi.
Pendik'te sürücü ve hamile eşine dehşeti yaşatan Seydioğlu Baklava'nın sahibi Hasan Sel ve Hüseyin Sel ifade vermek üzere Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.  İfade işlemlerinin sona ermesinin ardından zanlılar adliyeye sevk edildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, 6 Temmuz'da Yunus Emre Bahçıvan ve hamile eşi Ayfer Bahçıvan'ın içinde bulunduğu araca, Pendik D-100 Karayolu'nda seyir halindeyken yol verme meselesi yüzünden önlerini kesen iki kişinin zarar vermesine ilişkin çıkan haberler ve şikayet üzerine harekete geçti.


 Başsavcılık, Seydioğlu Baklava AŞ sahipleri şüpheliler Hasan Sel ve Hüseyin Sel hakkında "mala zarar vermek" ve "trafik güvenliğini tehlikeye sokmak" suçlarından soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında şüpheli Hasan Sel, ifadesi alınmak üzere Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehit Adil Gözalıcı Polis Merkezine geldi. Şüphelilerin polisler tarafından kapıda karşılanması ve tokalaşması tepki çekti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.