Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Işıklar yine kaybedecek

Işıklar yine kaybedecek


Seçildiği günden beri hata üstüne hata yapan Başkan Işıklar, CHP'nin yaklaşan kongre sürecini değerlendirdiğimizde yine hüsrana uğrayacak gibi görünüyor. CHP'nin ve Işıklar'ın küsleri şu sıralar öpüşüp öpüşüp barışıyor.

Bizim malum nişan törenimizin olduğu akşam, tören sonrası yemekte bir araya gelen CHP'li bir grubun fotoğrafı geçti elime. Köşemde de yer veriyorum. Fotoğrafta göreceğiniz üzere yemek masasasında ortaya Gürbüz Çapan oturmuş, almış soluna Abdullah Yıldırım'ı, sağ çaprazında da Selami Değirmenci, Yıldırım'ın karşısında da mevcut yönetim kurulu üyesi Mümin Koçoğlu. Bu üç ismi aynı masada görenler şaşkın tabi. Keramet Gürbüz Çapan'da mı bilemedim ama fotoğrafa bakılırsa keyiflerde oldukça yerinde. 3 ismin aynı masada olduğunu duyanlar da anlatılana göre çevresinde dört dönmüş "acaba neler oluyor" merakı ile bütün gece...

Velhasılı bu isimler arasında yaklaşan kongrenin adayı Selami Değirmenci var.  

Bir başka karede yine Değirmenci. Bu kez başka küskünler yanında. Biri seçim dönemi kavgalı olduğu CHP'li il genel meclis üyesi Gürcan Albayrak. Bir daha asla bir araya gelmezler diyeceğimiz ikili kol kola. Öpüşüp barışmışlar. Hatta yazmıştım, Albayrak kongrede Değirmenci'yi destekleyecek diye.

Diğeri Bölgede Meydan Gazetesi muhabiri Müge Cesur. Malum yazıları ile Değirmenci'yi en çok eleştirenlerden ve aralarının açık olduğunu bildiğimiz isimlerden kendisi. Bir zeytindalı da Cesur'a uzattı Değirmenci.  

Görünen o ki, kongre yaklaştıkça uzatılan zeytindalları sayesinde, Değirmenci partinin içine kuracak bir zeytin ağacı. E bu tablodan çıkan sonuca göre kongrede Değirmenci'yi desteklemeyeceğini tahmin ettiğim Işıklar, hüsrana uğrayacak gibi...

Önceki ve Sonraki Yazılar
Fatma Sarıbıyık Yıldırım Arşivi