İBB DENİZ ÇALIŞTAYI DÜZENLİYOR

İBB DENİZ ÇALIŞTAYI DÜZENLİYOR
İBB, kentin deniz ulaşım sorunları ve buna yönelik çözüm önerilerinin masaya yatırılacağı ‘İstanbul Senin-Deniz Çalıştayı’nı düzenleyecek. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açılış konuşmasıyla başlayacak çalıştay, 11 Aralık Çarşamba günü Haliç Tersanesi

 Deniz ulaşımına yönelik sorun ve çözüm önerilerinin etraflıca masaya yatırılacağı çalıştayda, akademisyenler, gazeteciler, meslek odaları, ilgili sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve deniz sektörü temsilcilerinin yer alacağı 300’ün üzerinde katılımcı bir araya gelecek.

Çözüm konuşulacak

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayacak ‘Deniz Çalıştayı’nda, ‘İstanbul’da Deniz Ulaşımı’, ‘Kanal İstanbul’, ‘İstanbul Deniz Kültürü’ başlıklı oturumlar gerçekleştirilecek. Alanında uzman akademisyen, araştırmacı ve sektör yöneticilerinin konuşmacı olarak katılacağı çalıştayda, toplu ulaşımda deniz payının artırılması, deprem sonrası deniz yönetimi, iklim değişikliğinin deniz ile etkileşimi ve deniz hukuku çerçevesinde ortak akıl doğrultusunda çözüm ve proje önerileri sunulacak. Çalıştayda, Prof. Dr. Reşat Baykal, Prof. Dr. Mustafa İnsel, Prof. Dr. Cemal Saydam, Doç. Dr. Jale Nur Ece, Dr. İsmail Hakkı Acar, Dr. Sinan Yardım, bağımsız araştırmacı Cihan Uzunçarşılı Baysal, Yüksek Mühendis Tansel Timur İstanbul’da deniz ulaşımını tüm yönleriyle değerlendirecek isimler olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.