İstanbul ulaşımı konuşacak

İstanbul ulaşımı konuşacak
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentin en önemli sorunlarından biri olan ulaşım konusunu masaya yatırıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açılış konuşmasını yapacağı ‘İstanbul Ulaşımını Konuşuyor’ temalı kongre 17-18 Aralık tarihlerinde İstanbul Kongre Me

İstanbul’un ulaşımla ilgili tüm sorun ve konularının detaylıca tartışılacağı Sürdürülebilir Ulaşım Kongresi kapsamında akademisyenler, STK'lar, özel sektör temsilcileri, kamu kuruluşları ve İBB'nin ilgili birimleri bilgi ve deneyimlerini paylaşacak. İki gün sürecek kongre süresince kentin ulaşımla ilgili problemlerine yönelik çözüm önerileri ve iyileştirme modelleri tartışılacak.

65 konuşmacı katılacak

Toplam 10 oturum hâlinde gerçekleştirilecek kongrede, raylı sistemlerden deniz yollarına, otopark politikalarından akıllı şehirlerde kentsel hareketlilik konularına kadar pek çok başlık ele alınacak.

Yaklaşık 3 bin katılımcının yer alması beklenen kongrede, konuşmacı ve panelistler uzmanlık alanlarına göre sunumlar yapacak. Kongre süresince toplamda 65 konuşmacı bilgi ve deneyimlerini paylaşacak. 17-18 Aralık tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek kongrede Çağrılı Konuşmacı olarak (Keynote) Utrecht Üniversitesi’nden Prof. Dr. Dick ETTEMA konuşma gerçekleştirecek. Oturumlar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kongre açılış konuşmasının ardından başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.