İstanbul'un suyu masaya yatırılıyor

İstanbul'un suyu masaya yatırılıyor
İBB, İstanbul'un su kaynaklarının etkin değerlendirilmesi amacıyla İklim Değişikliği ve Su Yönetimi Sempozyumu düzenliyor. 8-9 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek sempozyumun açılış konuşmasını İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İSKİ, tüm dünyayla birlikte şehrimizi de tehdit eden 'susuzluk' konusuyla etkin mücadele için İstanbul'un su kaynaklarını masaya yatırıyor. İklim Değişikliği ve Su Yönetimi konusunda düzenlenecek sempozyumda, günümüzün en önemli meselelerinden küresel iklim değişikliğinin İstanbul'a ve su kaynaklarına etkileri, bilim insanları ve konunun uzmanlarınca tartışılacak. Konuyla ilgili 300'e yakın paydaşın katılacağı sempozyumda, kentin su kaynaklarına ilişkin risklerin değerlendirilmesi, iklim senaryolarının oluşturulması, fırsat ve tehditlerin belirlenmesi ve bu konuda farkındalık yaratılması amaçlanıyor.

Baltalimanı'nda yapılacak

İki gün sürecek sempozyumda, Prof. Dr. Derin Orhon, Prof. Dr. Erdoğan Yüzer ve Prof. Dr. Naci Görür çağrılı konuşmacılar olarak bilgilerini paylaşacaklar. Sempozyumun ikinci gününde ise "Su Yönetimi Açısından Kanal İstanbul" konulu bir oturum gerçekleşecek. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açılış konuşmasını yapacağı sempozyum 8-9 Ocak'ta Baltalimanı Portaxe Etkinlik Merkezi'nde gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.