Kariyer Eğitim Günleri başladı

Kariyer Eğitim Günleri başladı
İBB tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilen Kariyer Eğitim Günleri’nde 29. dönem başladı. CV hazırlamadan, inovatif bakış açısı kazandırmaya kadar, gençlerin gelişimine katkı sağlayacak birçok farklı başlık, Kariyer Eğitim Günleri’nde ele alındı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), gençlerin kişisel gelişimi için bugüne dek 190 üniversiteden yaklaşık 30 bin gence kariyer eğitimi verdi. Gençlerin kişisel gelişimi için desteğini aralıksız sürdüren İBB, üniversite öğrencilerinin donanımlarını arttırmak ve mezuniyet sonrası istihdam olanaklarına katkıda bulunabilmek amacıyla 29. Kariyer Eğitim Günleri’ni başlattı. Zengin içeriğiyle gençlere yeni bakış açıları kazandıran eğitimler, Avrupa Yakası’nda İBB Cem Karaca Kültür Merkezi’nde, Anadolu Yakası’nda ise Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde 1400 kişinin katılımıyla start aldı.

İşinizi şansa bırakmayın

7 Aralık Cumartesi gününe kadar devam edecek olan Kariyer Eğitim Günleri’nin ilk haftasında alanında uzman konukların sunumları gerçekleşti. Gençler, akademisyenlerin, uzmanların, özel sektör temsilcilerinin, bilgi ve tecrübelerinden yararlanma olanağı elde etti. Avrupa Yakası’nda “CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri” konusuyla Haluk Tatar, “İşinizi Şansa Bırakmayın” konusuyla Şafak Çak, “Hayalini Yaşamak Sandığından Daha Kolay” konusuyla Bircan Yıldırım gençlerle bir araya geldi. 29. Kariyer Eğitim Günleri Anadolu Yakası’nda ise “Sosyal Yaşamda Kişisel İş Etiketi, İmaj ve İletişim” ile Ayça Kuru, “İnovatif Düşünce Becerileri” konusuyla Yunus Emre Karahan ve “Hayalini Yaşamak Sandığından Daha Kolay” konusuyla Bircan Yıldırım katıldı.

22 Aralık’ta Kariyer Zirvesi

Kariyer Eğitim Günleri, her iki yakada 30 Kasım Cumartesi günü ikinci hafta eğitimleri ile devam edecek.Final programı ise 22 Aralık Pazar günü İstanbul Kongre Merkezi'nde “Kariyer Zirvesi” olarak gerçekleşecek. Ayrıca Kariyer Zirvesi 2019'da sürpriz katılımcılar, gençlere unutulmaz bir gün yaşatacak. Kamu ve özel sektör temsilcilerinin katılacağı Kariyer Zirvesi'nde, gençler, kurum ve şirketleri daha yakından tanıma fırsatı elde edecek. Finalinde ise çeşitli aktiviteler ve sürpriz gösteriler düzenlenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.