Onlar gelmeden İmamoğlu gitti

Onlar gelmeden İmamoğlu gitti
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarıyer’deki Darüşşafaka Cemiyeti’ni ziyaret etti. Önce yöneticilerle bir araya gelen İmamoğlu, ziyaret sebebini, “Başkan olunca beni ziyarete gelmek istediler; ama İBB Başkanı olarak, benim bu kurumu ziyaret etmem yakışık alır

Tablo hediye edildi


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarıyer’deki Darüşşafaka Cemiyeti’ni ziyaret etti. İmamoğlu’na ziyaretinde Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile İBB Genel Sekreter Yardımcısı Şengül Altan Arslan eşlik etti. İmamoğlu’na ziyaretinde, 8. Sınıf öğrencisi Gökçenur Aksoy tarafından kendi yaptığı Atatürk portresi hediye edildi. İmamoğlu, hediyeden duyduğu memnuniyeti, “Çok naziksin, harika. Eline sağlık. Başarılar Nur, devam edeceksin değil mi, hiç bırakmayacaksın” sözleriyle dile getirdi.

Umarım sık sık görüşürüz

Darüşşafaka’nın maneviyatı yüksek eğitim kurumlarından birisi olduğunu belirten İmamoğlu, "Bana daha önce ziyaret teklifi yapan hem yöneticilerimiz hem başkanlarımız ‘Gelmek istiyoruz’ deyince, açıkçası Darüşşafaka’nın beni ziyaret etmesi değil de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak benim bu kurumu ziyaret etmem yakışık alır, diye düşündüm. Çünkü gerçekten manevi değeri yüksek bir tanımla kurulmuş. Dolayısıyla bunun yaşatılması, bu tarz kurumların var olması ve de yenilerinin belki tekrar kurulabilmesi için örnek. Her yerde anlatılması ve hissedilmesi gereken bir eğitim kurumuzda olmaktan onur duyuyorum. Umarım sık sık görüşürüz" açıklamasını yaptı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.