Şubat sonuna kadar bitirin!

Şubat sonuna kadar bitirin!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yenileme çalışmalarına 2016’nın Mayıs ayında başlanan ve bugüne kadar geçen yaklaşık 3,5 yıllık sürede tamamlanamayan Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu. İmamoğlu, çalışmaların önümüzdeki Şubat sonuna

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un trafik sorununun ele alınacağı, bugün ve yarın sürecek olan “Sürdürülebilir Ulaşım Kongresi”nin açılış konuşmasını yaptıktan sonra soluğu, Okmeydanı’ndaki Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi’nde aldı. İmamoğlu, merkezin yenilenmesi için yaklaşaık 3,5 yıldır sürdürülen inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. İBB üst yönetimi, inceleme gezisinde İmamoğlu’na tam kadro eşlik etti. Yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgiler alan İmamoğlu, çalışmaların Şubat sonuna kadar bitirilmesi yönünde talimat verdi.İmamoğlu, merkez içinde faaliyet gösterecek İBB iştirakleri ile eşgüdümlü ve ortak çalışılmasını istedi.


Mayıs 2016'da başladı

Okmeydanı’ndaki Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi’ndeki yenileme çalışmaları 2016 yılının Mayıs ayında başladı. Doğal enerji ve çevre dostu olarak inşasına başlanan merkez, bünyesinde birçok yeniliği barındıracak. İBB Yapı İşleri Müdürlüğü’nce inşası gerçekleştirilen merkezde; 27x51 metre genişliğinde, bin 357 metrekare büyüklüğündeki 1 adet olimpik kapalı yüzme havuzu, 15x26 metre genişliğinde 390 metrekarelik 1 adet yarı olimpik yüzme havuz, biri 426 kişi diğeri 142 kişi kapasiteli 2 tribün olacak. Atletizm parkurları, soyunma odaları, fitnes ve aerobik salonları, stüdyolar, kafeterya ve 18’i engelli, 11’i hibritli, 27’si düşük emisyonlu araç ve 536’si normal olmak üzere 592 adet araçlık otopark ve 12 adet bisiklet park yeri de olacak komplekste 7 bin 738 metrekarelik peyzaj alanı da belirlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.