Vali Yerlikaya koltuğunu devretti

Vali Yerlikaya koltuğunu devretti
Vali Yerlikaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla valiliğe gelen Tacirler Eğitim Vakfı İlkokulu, Dr. İlhami Faydagör Ortaokulu ve Fındıklı İlkokulu’ndan öğrencileri kabul salonunda karşıladı.
  Yerlikaya, konuklarıyla tek tek ilgilendi. Ardından Vali Yerlikaya sabah düzenlenen törende koltuğunu Tacirler Eğitim Vakfı 4. sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Zeynep Yiğit’e devretti.

İnsanlar birbirini incitmesin

Vali Yerlikaya'nın koltuğuna oturan Zeynep Yiğit, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak, ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşları ve şehitleri sevgi ve minnetle andıklarını belirtti. Zeynep Yiğit, "İki kıtayı birbirine bağlayan, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış kadim ve güzel şehir İstanbul’a valilik yapmaktan dolayı mutluyum. Gelecekle ilgili hedefim İstanbul için en iyi şeyleri yapmak. İstanbul’u daha güzel bir şehir haline getirmek. Huzur olsun, insanlar birbirini incitmesin” diye konuştu.

Örnek bir bayramımız var

Vali Yerlikaya da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın kutlu olmasını dileyerek, "Bugün dünyaya örnek bir bayramımız var. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, hayırla, minnetle anıyoruz, böyle güzel bir günü gözbebeğimiz çocuklarımıza armağan ettiği için. 23 Nisan sadece bizim ülkemize değil dünya çocuklarına da armağan edilmesiyle dünyaya çok güzel bir mesaj veriyoruz. Bu makam ve mevkileri gelecekte onların içerisinden çıkacak pırıl pırıl, yürekleri temiz, bayrak, vatan millet, devlet aşkıyla kaynayan bu yavrularımıza emanet edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.