Vatandaştan İmamoğlu'na: Size oy vermedim ama hayırlı olsun kardeşim

Vatandaştan İmamoğlu'na: Size oy vermedim ama hayırlı olsun kardeşim
İBB'nin yeni Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim sonrası ilk Cuma namazını Fatih Camii'nde kıldı.
İBB'nin yeni Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim sonrası ilk Cuma namazını Fatih Camii'nde kıldı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan İmamoğlu, Fatih Sultan Mehmed Han ve Gazi Osman Paşa'nın türbelerini ziyaret ederek, dua etti, 119'ncu ölüm yıldönümü olan Gazi Osman Paşa için helva dağıttı.

Nevin Kalender adlı bir vatandaşın, ''Oyumu size vermedim ama hayırlı olsun kardeşim'' diyerek, İmamoğlu'nu tebrik etmesi ilginç anların yaşanmasına neden oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cuma namazını Fatih Camii'nde kıldı. İmamoğlu, namaz öncesinde cami avlusunda gördüğü merhum Üzeyir Dönmezer'in yakınlarına başsağlığı diledi.

Vatandaşların yoğun ilgisi altında camiye giren İmamoğlu, Cuma namazı çıkışında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektiren İmamoğlu'nun kucağına, 40 günlük Çınar Toraman adlı bebek verildi.


Bebeği seven ve uzun ömürler dileyen İmamoğlu, önce Fatih Camii avlusu içerisindeki Gazi Osman Paşa Türbesi'ni ziyaret etti. Burada dua eden İmamoğlu, daha sonra 5 Nisan 1900'de vefat eden Gazi Osman Paşa'nın ölüm yıldönümü nedeniyle kurulan taziye standında vatandaşlara ve gazetecilere helva dağıttı.

Kadınlar Pazarı'nı ziyaret etti
İmamoğlu, lokma dağıtımından sonra Fatih Sultan Mehmed Han Türbesi'ne yöneldi. Bu sırada Nevin Kalender adlı bir vatandaşın, ''Oyumu size vermedim ama hayırlı olsun kardeşim'' diyerek, İmamoğlu'nu tebrik etmesi ilginç anların yaşanmasına neden oldu.

İmamoğlu, Kalender'e teşekkür etti. Fatih Sultan Mehmed Han Türbesi'nde de duasını eden İmamoğlu, seçim kampanyası döneminde de ziyaret ettiği Kadınlar Pazarı'na geçti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.