YILDIRIM: 'EĞER RAKİPLERİMİZE HAKSIZLIK YAPTIYSAK HELALLİK İSTİYORUM'

YILDIRIM: 'EĞER RAKİPLERİMİZE HAKSIZLIK YAPTIYSAK HELALLİK İSTİYORUM'
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yenilenen İstanbul seçimleri için Tuzla Emlak Konut Cemil Meriç İlkokulu'nda oyunu kullandı. Daha sonra kısa bir açıklama yapan Yıldırım, "Bugün artık kırgınlıkları bırakma, gel
Eşi Semiha Yıldırım ve torunlarıyla okul gelen Binali Yıldırım'a bahçeye giriş yaptığı sırada büyük sevgi gösterisinde bulunuldu. Yıldırım, 'Başkan Yıldırım' sloganları arasında oyunu kullanmak için sınıfa giriş yaptı.
'EĞER RAKİPLERİMİZE HAKSIZLIK YAPTIYSAK HELALLİK İSTİYORUM'
"Oyumuzu kullandık. Görevimizi yaptık. İnşallah bugün oy kullanma süresi bitince oylar sayılacak ve gelecek 5 yıl için İstanbul'u kim yönetecek, İstanbullular karar vermiş olacak. İstanbul halkının vereceği kararın başımızın gözümüzün üzerinde yeri vardır. En doğru kararı İstanbullular vermiş olacaktır. Projelerimizi anlattık, bir konuştuk iki dinledik. Bugün konuşma sırası seçmenindir. Kampanya döneminde belki rakiplerimizden kırgınlıklar olabilir veya vatandaşlarımızdan kırgınlıklar olabilir. Bugün artık kırgınlıkları bırakma, geleceğe odaklanma zamanıdır. Eğer bir İstanbullu kardeşimize, rakiplere bir yanlışlık haksızlık yaptıysak helallik istiyorum"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.