İKİ AYDA TAM BİN ZİYARET

İKİ AYDA TAM BİN ZİYARET
Küçükçekmece Belediyesi esnaf ziyaretlerine başladı. 2 ayda bin ziyaret gerçekleştiren Küçükçekmece Belediyesi esnafların sorunlarını ve taleplerini dinledi

Küçükçekmece Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kapı kapı dolaşarak esnafların istek ve şikayetlerini dinledi, ilgili birimlere iletti. Küçükçekmece Belediyesi vatandaşların istek, öneri ve şikayetlerine yerinde ve anında müdahale etme şansı buldu.


Herkes sesini duyuracak

Şeffaf ve ulaşılabilir bir belediyecilik anlayışı benimsediklerini belirten Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, "Herkesin sesini duyurabildiği, taleplerinin karşılandığı ve ivedilikle cevap verilebilen, şeffaf, hesap veren, ortak akılla hareket eden bir belediyecilik anlayışı ile esnaflarımıza ziyaretlerimize başladık. Arkadaşlarımız Küçükçekmece’deki esnaflarımızın isteklerini, önerilerini ve şikayetlerini dinliyor, şahsıma ve ilgili birimlere iletiyor. Vatandaşlarımız, belediyeye gelmeden istek, şikayet ve önerilerini bize ulaştırmış oluyorlar. Ekiplerimiz de vakit kaybetmeden müdahale etme fırsatı buluyor. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için hizmetlerimize devam edeceğiz" diye konuştu.


Günde 25 esnaf ziyaret edildi


Günde 25, haftada 125 esnaf ziyareti gerçekleştiren Küçükçekmece Belediyesi saha ekibi 2 ayda 1000 esnafa ulaştı. Esnafların şikayet ve önerilerini dinleyen ekip, bunları ilgili birimlere ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’ ye bildirdi. Ekipler vatandaşların, aydınlatma, çöp konteyneri, oyun parkı, sokak süpürme, park-ağaç düzenleme, kaldırım onarımı, ağaç budama, mazgal bakımı, rampa düzeltme, seyyar satıcılarla alakalı istek ve şikayetlerini ilgili birimlere aktararak çözüme kavuşmasını sağladı. Küçükçekmeceli esnaflar ise uygulamadan çok memnun kaldıklarını belirterek Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi' ye teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.