Kent Orkestraları Küçükçekmece'de

Kent Orkestraları Küçükçekmece'de
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından kurulmuş olan Kent Orkestraları, İstanbul’u müziğin gücüyle güzelleştirmeye devam ediyor. İstanbul’un çeşitli kültür merkezlerinde gerçekleşen konserlerin bu seferki adresi Küçükçekmece oldu

Küçükçekmece Belediyesi Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde müzikseverler ile buluşan İBB Kent Orkestraları Küçükçekmecelilere unutulmaz bir gece yaşattı. Şef Hakan Cumhur yönetiminde gerçekleştirilen konserde Kent Orkestrası geniş repertuarlarıyla izleyicilerden tam not aldı. Klasik, pop, caz, Türk halk müziği, Türk sanat müziği ve dünya müziklerinden oluşan geniş yelpazeli repertuarıyla izleyici karşınına çıkan Kent Orkestrası, konsere katılanlara müzik ziyafeti sundu.

Konserde Barış Manço’nun ‘ Yaz Dostum’ ve ‘Dağlar Dağlar’, Neşet Ertaş’ın ‘Neredesin Sen’, Ajda Pekkan’ın ‘Uykusuz Her Gece’ ve Yıldırım Gürses’in ‘O Günler Mazide Kaldı’ eserlerini seyirci ile birlikte söyleyen orkestra büyük alkış aldı. Konser sonunda Küçükçekmece Belediyesi Meclis üyesi Gökhan Aygün, orkestraya teşekkür ederek, şef Hakan Cumhur’a çiçek takdim etti.


Kent Orkestrası


İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 1989 yılında kurulan Kent Orkestrası, klasik, yerli - yabancı pop, caz, film müzikleri, müzikaller ve dünya müziklerinden oluşan geniş bir yelpazeyle konserler veriyor. Dört solisti ve 2009 yılında bünyesine kattığı yaylı sazlar ile ‘’Senfonik Pop Orkestrası’’ niteliğide kazanan Kent Orkestrası, yurt içi ve yurt dışında verdiği konserler ve aldığı ödüller ile ülkemizi temsil ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.