KÜÇÜKÇEKMECE'DE SPOR SALONLARI KAPILARINI AÇTI

KÜÇÜKÇEKMECE'DE SPOR SALONLARI KAPILARINI AÇTI
Tüm yurtta olduğu gibi Küçükçekmece ilçesinde de koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan spor salonları 4 ay sonra kapılarını açtı. Yeni uygulanacak kurallarla açılan salonlar müşterilerini bekliyor.

Ülke genelinde normalleşme sürecinin başlamasının ardından uzun süredir kapalı olan spor salonları da açılarak hizmet vermeye başladı. Spor salonları 4 aylık aranın ardından kapılarını açarken işletmelerde koronavirüse karşı yeni tedbirler alındı.

Spor salonlarına gelecek kişiler sosyal mesafe kurallarına riayet ederek sporlarını yapacaklar. Salonlara gidecek müşteriler kendi havlularını yanlarında getirecekler ve içeriye girerken ateşleri ölçülecek. Yeni tedbirler kapsamında spor salonlarında yiyecek ve içecek servisi yapılmayacak. Spor salonlarına randevu ile gidecek olan spor tutkunları girişte de mutlaka maske takacak.

"YENİ DÖNEME ÇOK İYİ HAZIRLANDIK"

Küçükçekmece İlçesinde faaliyet gösteren Küçükçemece Mücadele Spor kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Şafak Biçer, stresli bir dönemden geçtiklerini vurgulayarak, “Yeni döneme çok iyi hazırlandık. İnsanların şimdi çekincesi var ama biz gerekli tüm tedbirleri aldık. Salonlarımızı açtığımızdan itibaren her yeri dezenfekte ettik. Maskesiz kimseyi çalıştırmıyoruz. Salonun girilinde ateş ölçümü olacak. Zaten eskisi kadar çok büyük bir yoğunluk olacağını sanmıyoruz. Ama eğer yoğunluk olursa da vatandaşları ya gruplar halinde alacağız ya da belli sayıda insan alacağız” şeklinde konuştu.


--

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.