Küçükçekmece satranç oynadı

Küçükçekmece satranç oynadı
Küçükçekmece Belediyesi’nin, Satranç Federasyonu ile birlikte düzenlediği Cumhuriyet Kupası Ödüllü Satranç Turnuvası’nda kazananlar belli oldu. Oyuncuları tebrik eden Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Turnuva her yıl büyüyecek” dedi
Küçükçekmece Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde açık katılımlı Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası düzenledi. Turnuva üç rating kategorisinde, 35 dakika +30 saniye düşünme süresinde 6 tur üzerinden yapıldı. Turnuvanın açılış törenine, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Rıza Öney ve çok sayıda izleyici katıldı.

Turnuva giderek büyüyecek

Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporculara ev sahipliği yapmaktan çok mutlu olduğunu, sportif ve kültürel alanlarda yer alan tüm organizasyonları desteklemeye devam edeceklerini ifade eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, ‘’Cumhuriyetimizin 96. yıl kutlamaları kapsamında gerçekleşen turnuvamız bizim için büyük önem ve anlama sahiptir. Cumhuriyet mücadelesi, öncesi ve sonrasında atılan her adım temelinde eşsiz bir stratejiye sahiptir. İyi bir satranç oyuncusu olarak da bilinen Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk, tam donanımlı bir orduya karşı kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle birlikte mücadele etmiş, bizlere özgürlüğümüzü kazandırmıştır. Turnuvanın bundan sonraki yıllarda kategorilerinin genişletilerek devam etmesini, her sene daha çok sporcu ile burada birlikte olmamızı temenni ediyorum. Zamanla bu etkinliğin uluslararası düzeye gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Bu güzel etkinlikte emeği geçen kurum ve şahsında tüm arkadaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.