KÜÇÜKÇEKMECE’DE İKİNCİ EL, YARDIM ELİNE DÖNÜŞÜYOR

KÜÇÜKÇEKMECE’DE İKİNCİ EL, YARDIM ELİNE DÖNÜŞÜYOR
Küçükçekmece Belediyesi, sosyal yardım çalışmaları kapsamında başlattığı ‘ikinci el eşya’ dağıtım hizmeti ile hayırseverleri ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyor.

Vatandaşların kullanmadığı ancak kullanılabilir durumda olan beyaz eşya, mobilya ve elektronik eşyalarını adreslerinden alarak, ihtiyaç sahibi kişilere ulaştıran Küçükçekmece Belediyesi, ikinci eli yardım eline dönüştürüyor. Ücretsiz gerçekleştirilen hizmet kapsamında, ilçede 3 ayda 182 haneye ikinci el eşya yardımı yapıldı.

Kemal Çebi: Sosyal dayanışma ve farkındalığı artırmayı hedefliyoruz

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, kentte adaleti sağlamak hedefiyle toplumsal eşitliği ve refahı artıracak çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “İmkanı kısıtlı vatandaşlarımızın gereksinimlerini karşılarken, sosyal dayanışmayı ve farkındalığı artırmayı da amaçlıyoruz. İlçe sakinlerimizin evlerindeki ihtiyaç fazlası eşyalar, bir başkasının ihtiyacının tam karşılığı olabilir. Saha ekiplerimiz, bu eşyaları, hayırseverlerin evinden alıp, ihtiyacı olan vatandaşlarımızın evine ulaştırıyor. Konuyla ilgili duyarlılıklarından dolayı ilçe sakinlerimize teşekkür ediyorum. Başvurularını Küçükçekmece İyilik Merkezi’nden gerçekleştirebilirler” dedi.

Başvurular, Küçükçekmece İyilik Merkezi’nden gerçekleştiriliyor

Sosyal yardımları hızlı, sürekli ve adil bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı hedefleyen Küçükçekmece Belediyesi, bağışlanan eşyaları, niteliklerine göre ayırarak, tadilat, bakım ve onarımlarını da gerçekleştiriliyor. Hayırsever vatandaşlar; beyaz eşyadan, mobilyaya; medikal malzemelerden, elektronik gereçlere kadar pek çok eşyayı Küçükçekmece İyilik Merkezi’ne bağışlayabilirler.

Bağış yapmak isteyen veya ikinci el eşya hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlar, başvurularını Küçükçekmece İyilik Merkezi’ne yaparak, 444 4 360 /8261 nolu telefondan da ayrıntılı bilgi alabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.