3 Büyük kentin türküleri Büyükçekmece’de yankılandı

3 Büyük kentin türküleri Büyükçekmece’de yankılandı
Büyükçekmece Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu muhteşem bir konsere daha imza attı.
Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde "Üç Büyük Şehrimizin Türküleri" adı altında Anadolu'dan Ege'ye kadar çok sayıda bölgemizin türküleri seslendirildi.

 “Tavrım net ve kesindir”

Konsere katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Özellikle içinden geçtiğimiz şu süreçte sanata çok ihtiyacımız var. Çok yorgun bir dönem geçiriyoruz. Akıllı olmak zorundayız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün göstermiş olduğu aydınlık yolda yürümekten başka hiçbir çaremizin olmadığını bilmeliyiz. Benim asla belediye başkanı olarak siyasetim olmamıştır. Atatürk'ün bize emanet etmiş olduğu bu davayı canımın sonuna kadar devam ettireceğim. Bu bayrağın altında, bu davayı sonuna kadar savunmaya ve bu yolda yürümeye kesin kararlıyım. Bu konuda tavrını kesin ve net ortaya koyan bir belediye başkanıyım ve sizin hizmetkarınızım" diyerek, koro şefi Neslinay Çınar'a çiçek takdim etti. 


Şef Neslinay Çınar yönetiminde 60 kişilik Büyükçekmece Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Büyükçekmecelilere Türkü dolu bir gece yaşatırken, hep bir ağızdan büyük bir coşkuyla söylenen İzmir Marşı ile gece sonlandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.