60’LI VE 70’LI YILLARA YOLCULUK

60’LI VE 70’LI YILLARA YOLCULUK
Gitar ve piyanonun ritimleri en genç Profesör Piyanist Devlet Devrim Öztaş ve Sanatçı Erhan Bayladı’nın performanslarıyla buluştu. 60’lı ve 70’li yıllara yolculuk yaptıran en güzel müzikler ve Bayladı’nın besteleri Beylikdüzü Kültür Merkezi’ni dolduran di

En genç Profesör Piyanist Devlet Devrim Öztaş ve Erhan Bayladı, Beylikdüzü Kültür Merkezi Sahnesi’nde buluştu. Gitar ve piyanonun en güzel tınıları Beylikdüzü halkının keyifli bir gece yaşamasını sağladı. Sanatçılara performanslarında Ritim’de Soner Sarımehmetoğlu eşlik etti.

60’lı ve 70’li yıllara yapılan yolculukta anılara alkışlar eşlik etti. Salonu dolduran dinleyiciler Deep Blue, Güneş Battı Birden, Midnight Dance, Veronica, Venezia gibi aynı zamanda Erhan Bayladı bestesi olan parçaları büyük beğeniyle dinledi.

Konserde, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Danışmanları ve Birim Müdürleri de hazır bulundu. Demirkol ve Dilek İmamoğlu sanatçıların performanslarını tebrik ederek çiçek takdiminde bulundu. Konuklar sanatçıları dakikalarca ayakta alkışladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.