Akgün'den Yazıcı'ya vefa

Akgün'den Yazıcı'ya vefa
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Türk tiyatrosu ve Büyükçekmece'nin kültür - sanat yaşamına önemli katkılar sağlayan Ahmet Yazıcı'yı unutmadı.

Türk tiyatro sanatının önemli isimlerinde ve "Arap Bacı" tiplemesiyle gönüllerde taht kuran başarılı sanatçı Ahmet Yazıcı, 6 Ekim 2005 tarihinde hayata gözlerini kapatmıştı.

 

Büyükçekmece'nin sanat hayatına büyük katkıları var

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yakın dostu ve arkadaşı Ahmet Yazıcı'yı vefatının 11'inci yıl dönümünde de unutmadı. Yazıcı için bir anma mesajı yayınlayan Başkan Akgün, Ahmet Yazıcı'nın, Büyükçekmece'de tiyatronun gelişmesine ve sanat hayatına çok önemli katkılar sağlayan, Büyükçekmece'nin bir kültür ve sanat kenti olmasında büyük emeği bulunan tiyatro sanatçısı olduğunu vurguladı. Ahmet Yazıcı'nın Büyükçekmece'de her zaman yaşatılacağını ifade eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Değerli dostum, kardeşim Ahmet Yazıcı'yı aramızdan ayrılışının 11. yıldönümünde, rahmet, minnet ve özlemle anıyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.