Akgün, ünlü bestekar Özoral’ı unutmadı

Akgün, ünlü bestekar Özoral’ı unutmadı

Geçtiğimiz yıl hayata gözlerini yuman Türkiye’nin önemli bestekar ve sanatçılarından İbrahim Özoral’ı unutmayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; "Türk müziğinde yüreklerde yer eden 500’e yakın şarkının bestekarı ve yorumcusu çok değerli büyüğümü aramızdan ayrılışının birinci yılında saygı ve özlemle anıyorum” dedi.


 

Gönüllerde taht kurdu

 

Türk Sanat Müziği’nin önemli bestekar ve yorumcusu İbrahim Özoral’ın vefatının birinci yıldönümünde bir mesaj yayınlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Özoral’ın Türkiye’nin ve Büyükçekmece’nin sanat yaşamına çok önemli katkıları olduğunu ve yeri doldurulması güç bir sanatçı olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

Besteleriyle gönüllerimize taht kuran, ülkemizin duayen bestekarı, çok değerli büyüğüm, Büyükçekmeceli İbrahim Özoral hocamızı aramızdan ayrılışının birinci yılında saygı ve özlemle anıyorum. Böylesine büyük bir sanatçı Türk milletinin kalbindeki yerini her zaman koruyacaktır. Büyükçekmecemizin gururu İbrahim Özoral hocamız, geride bıraktığı eserleriyle sonsuza kadar yaşatılacaktır. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.