Avcılar’a “aşk” geldi

Avcılar’a “aşk” geldi
İlk kitabı Cemiyet-i Aşk ile edebiyat dünyasında hızlı bir çıkış yakalayan Gül Yanık, okurları ile söyleşi ve imza gününde buluştu.

SÖYLEŞİYE BÜYÜK İLGİ

Avukat Gül Yanık, 2016 yılının Aralık ayında kitapseverlerin beğenisine sunulan Cemiyet-i Aşk’ı imzalamak üzere Avcılar Antika Atölye’de okurlarıyla bir araya geldi. Katılımcılarla aşk üzerine interaktif bir söyleşi de gerçekleştiren Gül Yanık, kitabın konusu ve yazım süreci ile ilgili merak edilenleri cevapladı. Bazı soruları kitabından okuduğu bölümlerle cevaplayan yazar Yanık’a ilgi ve beğeni büyük oldu.

AŞKA HAKSIZLIK ETMEMEK GEREK”

Kadın – erkek ilişkilerinin ve sevgi ile aşk ayrımının katılımcılar tarafından yöneltilen sorularla sorgulandığı interaktif söyleşide aşkın ömrünün olmadığını ifade eden Gül Yanık, “kavuşursan meşk, kavuşamazsan aşk olur” fikrine katılmadığını söyledi. Yanık, “Aşka ömür biçmek, aşkın dokunmak yada dokunmamakla ilgili olduğunu söylemek haksızlıktır. Aşk birlikte yaşayarak ve dokunarak tüketilecek bir duygu değil” diye konuştu.

YENİ KİTAP MÜJDESİ

Yeni bir kitap üzerinde çalıştığını da müjdeleyen yazar Gül Yanık, kitap imzaladığı sırada da okurlarının sorularını cevapladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum