Avcılar’da “Dünya Tiyatro Günü” Etkinliği

Avcılar’da “Dünya Tiyatro Günü” Etkinliği
Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde “Sondan Sonra” adlı oyun sahnelenecek.
“Dünya Tiyatro Günü” etkinliği kapsamında Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde “Sondan Sonra” adlı oyun sahnelenecek.

Sanata ve sanatçıya verdiği değerle vatandaşların takdirini toplayan Avcılar Belediyesi, “Dünya Tiyatrolar Günü” etkinliği kapsamında Emre Kınay ve Ahu Türkpençe’nin yer aldığı “Sondan Sonra” adlı oyunu ücretsiz olarak Avcılar halkının beğenisine sunacaklar. Gösteri 27 Mart saat 20.00’de Barış Manço Kültür Merkezi’nde sergilenecek.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, “Dünya Tiyatro Günü’ vesilesi ile yaptığı konuşmada, ‘Tiyatro dünyasındaki insanlar için sahne sanatlarının insanları bir araya getirici gücünü kullanmak, seyirciyle daha iyi bir iletişim kurmak ve insanlar arasındaki anlayış ve barışı artırmak için bir fırsat olarak görüyorum. Dünya Tiyatro Günü’nde yapılan etkinlikler, uluslararası işlevlerinin yanı sıra ulusal ve bölgesel tiyatro gruplarının bir araya gelmesinde de rol oynuyor.

Bizim sanata ve sanatçıya verdiğimiz önemin gereklerini yerine getirme adına bundan sonra da organizasyonlarımız devam edecek. 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde Türk tiyatrosunun gelişmesine ve sevdirilmesine katkıda bulunan değerli tiyatro sanatçılarının, emekçilerinin ve tiyatroseverlerin bu anlamlı gününü kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.