“Aziz Nesin Vapuru” Büyükçekmece’de sahnelendi

“Aziz Nesin Vapuru” Büyükçekmece’de sahnelendi
Tiyatro severlerin adresi Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi gişe rekorları kıran tiyatro oyunlarını sanatsever Büyükçekmece halkı için sahneliyor.

Vatandaşlara keyifli bir hafta sonu yaşatmak için çeşitli etkinlikler düzenleyen Büyükçekmece Belediyesi, tiyatro severlere unutulmaz bir Cuma akşamı yaşattı.

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen “Aziz Nesin Vapuru” tiyatro oyunu Büyükçekmeceli izleyicilerle buluştu.

Usta yazar Aziz Nesin’in tiyatro oyunlarının birleştirilmesiyle ortaya çıkan “Aziz Nesin Vapuru” tiyatro oyunu sanatseverler tarafından büyük beğeni topladı.

“Dünyamızı aydınlatmak istiyorsak sanatla iç içe olmalıyız”

Sanata ve sanatçıya değer veren bir ilçenin belediye başkanı olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Büyük Büyükçekmece ailemin tüm dünya tarafından sanata ve sanatçıya verdiği değerle tanındığını bilmek beni heyecanlandırıyor. Büyükçekmece’de tiyatro biletleri satışa sunulduğu anda tükeniyor. Duayen yazarımız Aziz Nesin’in sanat eserlerinin işlendiği ‘Aziz Nesin Vapuru’ tiyatro oyunu vatandaşlarımız için ücretsiz sahne aldı. Birbirinden yetenekli tiyatro oyuncuları Büyükçekmecelilerle buluştu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Dünyamızı aydınlatmak istiyorsak sanatla iç içe olmalıyız. Büyükçekmece sanat dolu bir ilçedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.