Bakırköy Belediyesi rekora koşuyor

Bakırköy Belediyesi rekora koşuyor
Bakırköy Belediyesi’nin 1 yıllık icraatlarının anlatıldığı tanıtım filmi internet ortamında izlenme rekoru kırıyor.
Filmin uygulayıcısı Bahadır Gülsever, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun başarılı çalışmalarını doğru yansıtabilmenin haklı gururunu yaşadığını söylüyor.

“DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ, DAHA ÇOK ÜRETECEĞİZ”

Bakırköy Belediyesi’nin geçen yılın Mart ayından buyana sunduğu hizmetleri anlatan “Daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz” sloganlı tanıtım filmi, internet ortamında “tıklanma” rekoru kırıyor. Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun da Bakırköylülere seslendiği filmde, maddi hizmetlerin yanı sıra manevi ve sosyal hizmetler de oldukça ilgi görüyor.

“BAŞARI, BAŞKAN KERİMOĞLU’NUNDUR”

Filmin uygulayıcısı Bakırköy Bülten Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Bahadır Gülsever, yakalanan başarının tamamen Dr. Bülent Kerimoğlu’na ait olduğunun altını çizerken, “Bakırköy genç, çalışkan ve birikimli bir Belediye Başkanına ve onun yönlendirmesinden geçen, yönettiği hizmet etmek arzusuyla dolu bir ekibe sahip. Bu ekibin 1 yıllık icraatlarını tanıtım filmi haline getirme ve aktarma fikri sunulduğunda kendimi onurlanmış hissettim ve zevkle kabul ettim. Bugün ortaya çıkan ürün, aslında Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun eseridir. Belediye Başkanımızın da dediği gibi, daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz” diye konuştu.

Filmin tamamına aşağıdaki linkten ulaşılabilir:

https://www.youtube.com/watch?v=3BtEOdafXpM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.