Bakırköylü çocuklar Atamıza mektuplarını götürecek

Bakırköylü çocuklar Atamıza mektuplarını götürecek
Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü organizasyonuyla Bakırköylü çocuklar ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e hitaben yazdıkları mektuplarını 23 Nisan-Perşembe günü Anıtkabir’e “Atamıza Mektuplarımızı Götürüyoruz” etkinliği çe
Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü organizasyonuyla  Bakırköylü çocuklar ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e hitaben yazdıkları mektuplarını 23 Nisan-Perşembe  günü Anıtkabir’e “Atamıza Mektuplarımızı Götürüyoruz” etkinliği çerçevesinde götürecek.

Geziyle ilgili bilgi veren Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu,”22 Nisan-Çarşamba  gecesi saat 23.30’den hareketle Bakırköylü çocuklarımızın Atamıza yazacakları mektuplarını götürmeleri için Anıtkabir’i ziyaret edeceğiz. Çocuklarımız, Atamıza karşı hissettiklerini yazıyla mektuba dökecekler ve Anıtkabir Müzesi Komutanlığına biz de mektupları teslim edeceğiz.  Bakırköylü çocuklarımızla  beraber çocuklarımızın Atamıza özlemlerini, duygularını, düşüncelerini içeren mektuplarını götürmenin ve dünyada tek olmak üzere  bütün dünya çocuklarına  armağan edilen çocuk bayramında Anıtkabir’i ziyaret etmenin gururunu ve onurunu yaşıyoruz.“ dedi.
 
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu  yaptığı açıklamada,” Gezi için kayıtlar 8 Nisan 2015-Çarşamba  günü başlıyor. Geziye BAKKART sahibi Bakırköylü çocuklarımız velileriyle beraber katılacaklar.  Kayıtlar Bakırköy Cumhuriyet(Özgürlük) Meydanı’ndaki  Belediye Ek Hizmet Binası’nda bulunan Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde alınacak. Ayrıntılı bilgi 414 96 88 numaralı telefondan alınabilir. ”şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.