Bale Kursu öğrencilerinden büyüleyen gösteri

Bale Kursu öğrencilerinden büyüleyen gösteri
Çatalca Belediyesi Bale Kursu öğrencilerinin yılsonu gösterisi adeta nefesleri kesti. Her biri birbirinden yetenekli balerinlerin muhteşem gösterileri uzun süre ayakta alkışlandı.

Her yıl, her yaştan binlerce kişiye birbirinden değişik branşlarda kurs veren Çatalca Belediyesi, 2017-2018 dönemi mezuniyet törenlerini coşkulu bir biçimde sürdürüyor.

Çatalca Belediyesi Eğitim, Spor, Sanat Okulları kapsamında açılan Bale Kursunda eğitim gören öğrenciler muhteşem bir yıl sonu etkinliğine imza attılar.

Muhteşem gösterilere sahne oldu

Öğrenciler bir yıl boyunca aldıkları bale eğitimlerini yılsonu gösterimi ile sahneledi. Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde düzenlenen gecede ortaya koydukları performansla büyük beğeni toplayan balerinler, başta Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Ufuk Akın olmak üzere salonu dolduran yüzlerce izleyici tarafından ayakta alkışlandı.

Gösteri sonrası Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ilgın,başarılı öğrencileri ve eğitmenlerini tebrik etti. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ilgın yaptığı konuşmada, “Açtığımız kurslarla Çatalca’da sayısı on binleri bulan kişiye ulaşmamızı sağlayan, bizleri sanatla, sporla buluşturan, Çatalca Belediye Başkanımız Cem Kara’ya teşekkürlerimizi sunuyorum. Çocuklarını bizlere güvenerek kurslarımıza gönderen velilerimize ve bizlere bu muhteşem gösteriyi sunan yarınlarımızın umudu çocuklarımıza, emeklerini öğrencilerinden esirgemeyen değerli eğitmenimize çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ilgın Bale Eğitmeni Ahu Aktay’ı kutlayarak plaket takdim ederken, öğrencilere de günün anısına hediyeler verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.