Bale ve Latin dansları gösterisi nefesleri kesti

Bale ve Latin dansları gösterisi nefesleri kesti
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi'nde eğitim gören muhteşem yetenekler sergiledikleri performanslarla izleyicileri büyüledi.

"Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Bale ve Latin Dansları Mezuniyet Özel Gösterisi"ne katılan sanatsever Büyükçekmeceliler unutulmaz bir geceye tanıklık etti.


"Türkiye'nin aydınlık geleceğini gördüm"


Gösteriye katılan Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Önder Yüksel Eryiğit, "Hepiniz milletvekili olabilirsiniz, hepiniz bakan olabilirsiniz veya hepiniz Cumhurbaşkanı olabilirsiniz ama sanatçı olamazsınız demiş Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Bizlere bu salonda sanatlarıyla ruhumuzu besleyen Büyükçekmece Halk Akademisi'nin sanatçılarına şahsım ve Büyükçekmece Belediye Başkanım Sayın Dr. Hasan Akgün adına teşekkür ediyorum. Ben bu akşam burada Türkiye'nin aydınlık geleceğini gördüm. Gerçekten burada aydın, Atatürkçü, ilerici düşünceye sahip geleceğimizin gençlerini görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu anlamda kar, kış demeden bu minik yavrularımızı Büyükçekmece Halk Akademisi'ne taşıdığınız için de siz değerli anne babalara da özellikle teşekkür ediyorum. Emeğinize sağlık" şeklinde konuştu.


"Öncü olmaya devam edeceğiz"


Muhteşem bir geceye tanıklık ettiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, "Büyükçekmece Belediyesi olarak kültür, sanat ve eğitimde her zaman öncü olmaya devam edeceğiz. Bu performansların da bunun en büyük göstergesi olduğunu düşünüyorum. Ben buradaki herkes için kocaman bir alkış istiyorum. Tabii burada sizlerin bize olan güveni de çok önemli. Hepinizin emeğine, yüreğine sağlık" diyerek eğitmenlere teşekkür belgelerini takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.