Başakşehir'de Ceceli Rüzgarı

Başakşehir'de Ceceli Rüzgarı
Son dönemin sevilen şarkıcılarından Mustafa Ceceli, Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nde (BKSM) adeta bir müzik ziyafeti sundu.

BKSM’nin merdivenlerine kadar tamamını dolduran sevenlerine şarkılarını söyleyen Ceceli, aşk, hüzün ve özlem temalarıyla eşsiz bir konser verdi. Şarkıları dillerden dillere dolaşan Mustafa Ceceli, biletleri çıktığı ilk günde tükenen BKSM’deki konserinde sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.
 Ceceli, “Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nde Olmaktan Dolayı Mutluyum”
Seyircisinin coşkun alkışları eşliğinde sahneye çıkan sanatçı, konserin başlangıcında yaptığı konuşmasında Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’ni kazandırdığı için Başakşehir Belediye Başkanı Mevlut Uysal’a teşekkür etti. Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nde bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Mustafa Ceceli, ‘’Kültür merkezlerinin inşası kadar bu merkezlerin etkinliklerle taçlandırılması da gerekiyor. Başakşehir Belediyesi’nin örnek olduğunu düşünüyorum. Arkadaşım Emre Aydın’da verdiği konserden sonra Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’ni överek, çok beğendiğini söyledi. Buraya ondan aldığım güzel yorumların ışığında geldim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bu tür kültür sanat merkezlerinin artmasını dilerim‘’ dedi.
 Bütün Parçalar Hep Bir Ağızdan Söylendi…
Kendi albümlerinde yer alan şarkılarından SEVGİLİM, ES, LİMON ÇİÇEKLERi, YAĞMUR AĞLIYOR, HASTALIKTA SAĞLIKTA, BEKLE, DELİ GÖNLÜM’ün yanı sıra Orhan Gencebay’ın YARABBİM şarkısını da seslendirdi. Şarkılar izleyenlerin de katılımıyla hep bir ağızdan da söylendi.
 Konser sırasında Mustafa Ceceli’ye küçük hayranları tarafından çiçek takdiminde bulunuldu. Sanatçı, konserin finalinde Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi salonunu dolduran müzikseverlerce uzun süre alkışlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.