Başkan Kerimoğlu mebus oldu, şarkı söyledi

Başkan Kerimoğlu mebus oldu, şarkı söyledi
Bakırköy Gönüllü Çevreciler Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen Atatürk Haftası etkinliklerine katılan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu önce tiyatro oyununda mebus(milletvekili) olarak sahne aldı.
Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlik; Evren Ölmez yönetimindeki Ritim Grubu’nun konseriyle başladı. Etkinliğe katılan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu  ve salonu dolduran yüzlerce Bakırköylü ellerinde Türk bayrakları ile  başta İzmir Marşı olmak üzere şarkılara eşlik etti.Bakırköy Gönüllü Çevreciler Tiyatro Topluluğu’nun sahnelediği oyunda da;  Başkan Kerimoğlu, Cumhuriyetin ilk yıllarında mebus(milletvekili) olarak sahne aldı ve ahaliye(halka) cumhuriyetin kazanımları ve özellikle medeni kanunu anlattı.Etkinliğin son bölümünde de Şef Şükrü Öztaş yönetimindeki Faslı Muhabbet Müzik Topluluğu’nun ‘Atamızın Sevdiği Şarkılar’ konseri yer aldı. Başkan Bülent Kerimoğlu, yerinde duramayarak sahneye çıktı ve şarkılara eşlik etti.


 Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, konserin sonunda yaptığı konuşmada cumhuriyetin kazanımlarına sonsuza kadar sahip çıkacaklarını ifade ederek, ”Atamızı saygı, minnet ve özlemle anıyoruz” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.