Beylikdüzü Caz Günleri başladı

Beylikdüzü Caz Günleri başladı
Beylikdüzü Caz Günleri, Sanat Deliorman ve Caz Biraderleri konseri ile başladı
 BEYLİKDÜZÜ Belediyesi, “Caz”ı sanatseverlerle bir araya getirdi. Beylikdüzü Belediye binası önünde start alan Beylikdüzü Caz Günleri, Sanat Deliorman ve Caz Biraderleri konseri ile başladı. Etkinlikler 2 Ekim tarihine kadar devam edecek.

Beylikdüzü Caz Günleri, Sanat Deliorman ve Caz Biraderleri’nin performanslarıyla başladı. Caz müzik severler Beylikdüzü Belediye binası önünde yapılan konsere yoğun katılım gösterdi.

Sanat Deliorman’ın solistliğinde yapılan konserde piyanoda Kaan Bıyıkoğlu, kontrbasta Enver Muhammedi ve bateride Berkan Tilaver yaptığı müzikle herkesi etkisi altına aldı. Caz müziğin en güzel eserlerinden That's all right, Caravan, Imitation gibi birçok parçayı seslendiren Deliorman, sempatik tavırlarıyla keyifli bir gece yaşattı.


“DOYA DOYA CAZ YAPTIK”

Performanslarının sonunda sanatçılara çiçek ve plaket takdiminde bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bu gece 'Caz' yapma diyenlerin anladığı dilde değil ama anlamadığı dilde doya doya “Caz” yaptık. Sizlerle bir arada bu anı paylaşmaktan büyük keyif aldık. Sanatçılarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

CAZ GÜNLERİ DEVAM EDECEK

Sanat Deliorman ve Caz Biraderleri’nin açılışını yaptığı Beylikdüzü Caz Günleri yine belediye binası önünde 29 Eylül'de dansa yönelik Dixieland Revival tarzında caz yapan grup "Swing Mama" ile devam edecek.

30 Eylül'de Sanatçı "Jülide Özçelik", 1 Ekim'de kemençeyi Caz’la buluşturan Kemenjazz ve 2 Ekim Pazar akşamı ise 13 kişilik bir topluluktan oluşan Emin Fındıkoğlu +12 ise Yaşam Vadisi 1.Etabı içerisindeki Yaşam Cafe'de performans sergileyecek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.