Beylikdüzü folk müziğe doydu

Beylikdüzü folk müziğe doydu
Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi, müzik dolu akşamlara birbirinden değerli sanatçılarla ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Belediye Kültür Merkezi’ne bu hafta ise folk müziği damgasını vurdu.

Folk Müzik Sanatçıları Özlem Bulut ve Murat İşbilen, Beylikdüzü halkına muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konserde sanatçıların hayranları neşeli dakikalar yaşadı. Eşsiz sesi ve yorumuyla müzikseverleri büyüleyen Özlem Bulut; folk, anonim ve türkü tarzındaki parçaları seslendirdi. Sahne performansıyla müzikseverlerden tam not alan Bulut, müzik severlerle bir arada olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi. Konserin son parçasında ise katılımcılardan biri sahnede dans ederek, başarılı sanatçıya sürpriz yaptı. Konser bitiminde Belediye Başkanı Yusuf Uzun adına sanatçıya çiçek takdim edildi.
Gülümcan’a Bol Alkış
Özlem Bulut konseri öncesinde ise folk müziğin başarılı ismi Murat Özbilen ve müzisyen arkadaşları, kendi beste ve düzenlemeleriyle folk anonim anonim parçaları icra etti. Özbilen’in “Gülümcan” parçası ise müzikseverlerden bolca alkış aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.