Beylikdüzü'nde müzik zevki

Beylikdüzü'nde müzik zevki
İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası Beyikdüzü'nde sahne aldı.
 BU yıl 2.’si gerçekleşen Beylikdüzü Belediyesi Klasik Müzik Festivali'nin finalini İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası Devlet Çok Sesli Korosu’nun sahne aldı. Büyük bir katılım gösteren müzikseverler renkli gecede sanatçıları ayakta alkışladı. Başkan İmamoğlu, “İstanbul’un batısının başkentinde her zaman bu tip güzelliklerle buluşacağız.” dedi.

2'nci yılında da büyük bir ilgiyle müzikseverlerin katılım gösterdiği Beylikdüzü Belediyesi Klasik Müzik Festivali, Koruda ve Marinada Klasik konserlerinin ardından Meydan’da Klasik müzikle son buldu. Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’nda gerçekleşen gala konserde İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası Devlet Çok Sesli Korosu sahne aldı. Cemi’i Can Deliorman şefliğinde konser veren sanatçılar, performanslarıyla hem göze hem kulağa hitap etti.

Soprano Nurdan Küçükekmekçi, Mezzosoprano Asude Karayavuz, Tenor Barış Yanç ve Bas Mithat Karakelle’nin sesleriyle dinleyicileri büyülediği konserde Yarasa, La Traviata, Macar Dansı, Carmen, Aşk-I Memnu, Senfoni No.9 adlı eserler seslendirildi.

"HAYALİM BU MEYDANDA BÖYLE BİR KONSER OLMASIYDI"

Konser sonunda, sanatçılara plaket ve çiçek takdiminde bulunan Başkan Ekrem İmamoğlu, “Göreve geldiğim ilk günden beri hayalim bu meydanda böyle bir konser olmasıydı. Bu akşam bunu gerçekleştirdiğimiz için şefimize ve tüm sanatçılarımıza çok teşekkür ediyorum. Şehrimize büyük değer kattılar. Bu daha bir başlangıç çok daha güzel konserlerimiz olacak. Beylikdüzü’nde, İstanbul’un batısının başkentinde her zaman güzelliklerle buluşacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.