BEYLİKDÜZÜ’NDEN URFA’YA KARDEŞLİK GİDİYOR

BEYLİKDÜZÜ’NDEN URFA’YA KARDEŞLİK GİDİYOR
Beylikdüzü’nden öğrenciler “El Ele Urfa’daki Çocukları Gülümsetmeye” yola çıkıyor. Beylikdüzü Belediyesi ve Özel Beylikdüzü Koleji işbirliğiyle hazırlanan projeyle Urfa Siverek’teki Gülabibey İlkokulu’ndaki miniklere yardım götürecek öğrenciler, tiyatro o
Beylikdüzü Koleji öğrencileri, herkese örnek olacak bir sosyal sorumluluk projesiyle Urfa’ya gitmek için hazırlanıyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla halk buluşmasında görüşme gerçekleştirerek projelerini tanıtan öğrenciler, İmamoğlu’nun desteğini de yanlarına alarak Elele Urfa’daki Çocukları Gülümsetmeye”projesini hayata geçirdi.

Beylikdüzü’nden de Kardeş Okul Seçtiler

Öğrencileri, okul yetkililerini uğurlamak ve yapılan çalışmayı görmek için ziyarette bulunan Beylikdüzü Belediye 1. Başkan Vekili Ömer Şatır ile Belediye Meclis Üyesi Muazzez Deniz Çakıroğlu, İmamoğlu’na olan teşekkürleri kabul ederek, öğrencileri duyarlılıklarından dolayı tebrik etti. Çocukların bu tip projeler içerisinde bulunmalarının gelişimleri açısından önemli olduğunu belirten Çakıroğlu ve Şatır, öğrencilerin Beylikdüzü’nden de kendilerine bir kardeş okul seçtiğini öğrendiklerini ve çok memnun olduklarını dile getirdiler.



Proje Devamı İçin Bağışlar Bekleniyor

Bir buçuk ay içerisinde toplanan kırtasiye malzemeleri, kaban, bot, oyuncak gibi yardımların yanı sıra, Urfa’ya gidemeyecek olan öğrencilerin yazdığı mektuplar, İstanbul kartpostalları oradaki minik arkadaşlarına okul yetkilileri tarafından ulaştırılacak. Bu projeyi her daim yaşatacaklarını belirten öğrenciler, ulaşabildiğimiz kadar kardeşimize, arkadaşımıza ulaşmak istiyoruz. Herkesten de bu doğrultuda duyarlı olmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.