BİR YUDUM RENK BEYLİKDÜZÜ’NDE

BİR YUDUM RENK BEYLİKDÜZÜ’NDE
Ressam Hanife Kurt’un tek kişisel sergisi olan “Bir Yudum Renk”, Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Serginin açılışını gerçekleştiren Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sanatçıya emeği için teşekkür ederek “Beylikdü

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi, resim sanatının büyüsüyle renkleniyor. BKM’nin boş kalmayan fuaye alanı her geçen hafta, yeni bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Farklı yaşamların ve değişik bakış açılarının ürünü olan tablolar, sanatseverlerden beğeni topluyor.  Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise sanatçıları ve sanatseverleri yalnız bırakmıyor, sanatın ilçede çoğalması için sanatçıya olan desteğini sürdürüyor.

 

Sanatçının Tek Kişisel Sergisi BKM’de…

 

Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde 25 Ocak – 31 Ocak arasında açık kalacak “Bir Yudum Renk” adlı resim sergisi ise Ressam Hanife Kurt’un tek kişisel sergisi olarak büyük takdir topladı. Serginin açılışını misafirlerle birlikte gerçekleştiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kurdelayı kesti ve sergideki tabloları tek tek inceledi. Silivri’den gelerek Beylikdüzü’nde sergi açan Kurt’u tebrik eden İmamoğlu, sanatçıya Beylikdüzü’nü seçtiği için teşekkür etti ve İstanbul’un birçok ilçesinden katılarak ressamı yalnız bırakmayan vatandaşların da desteğinin çok önemli olduğunu söyledi.

 

Her Tabloda Kendi Şiirleri Var

 

Serginin bir önemli tarafı da Ressam Hanife Kurt’un doğum günü olmasıydı. Başkan İmamoğlu, birlikte pasta keserek doğum gününü kutladıkları sanatçıya güzel bir yıl diledi. Serginin açıldığı bu ilk günün kendisi için en güzel hediye olduğunu dile getiren sanatçı, çok mutlu olduğunu söyledi. Ressam Kurt, sergisini tanıtırken özellikle yaptığı her resmin ayrı bir anlam taşıdığını, farklı bir hikaye barındırdığını belirtti. Kurt, ayrıca her bir tablosunda kendi yazdığı üç-dört satırlık şiirlere yer verdiğini söyledi. Pastel boyalarla ortaya çıkan tablolar, renk ve çizim başarısıyla da ön plana çıktı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.