Bu hafta 6 yeni film vizyonda

Bu hafta 6 yeni film vizyonda
Şubat ayının son haftasında 2'si yerli toplamda 6 yeni film vizyona giriyor.
Mısır mitolojisine dayanan Mısır Tanrıları, Aşk ve Gurur ve Zombiler, Hesaplaşma, Senarist, Çağrılan ve Zebani bu haftanın yeni filmlerinden. 
Bu hafta 4'ü yabancı toplamda 6 yeni film sinema salonlarını ziyaret edecek. Haftanın yerli yapımları, Senarist ve Çağrılan. Mitolojik filmlere hayranlık duyan izleyicilerin dikkatini çeken Mısır Tanrıları (Gods of Egypt) heyecan yaratıyor.

Jane Austen'in yazmış olduğu Aşk ve Gurur romanından ilham alınarak yazılan Aşk ve Gurur ve Zombiler (Pride and Prejudice and Zombies) kitabının sinema uyarlaması olan aynı adlı film haftanın aksiyonu ve eğlencesi bol filmlerinden. Anthony Hopkins, Al Pacino ve Josh Duhamel'ın başrolde yer aldığı Hesaplaşma (Misconduct) da oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yapımlardan biri. Korku türünün yetenekli yönetmeni Eli Roth'un da kamera arkası ekibinde olduğu Şili yapımı Zebani (The Stranger) bu hafta vizyona giren gerilimi ve korkusu bol filmlerden.

MISIR TANRILARI

Görsel efekti ve aksiyonu bol mitolojik film Mısır Tanrıları bu hafta vizyona giren yeni filmlerden. I, Robot, Dark City ve Knowing gibi yapımlarda adından söz ettiren Alex Proyas'ın yönetmenliğini üstlendiği filmde erard Butler, Brendon Thwaites, Abbey Lee, Nikolaj Coster-Waldau, Courtney Eaton, Rufus Swell ve Geofrey Rush gibi önemli isimler yer alıyor. Film, Antik Mısır tanrıları Horus ve Set'in karşı karşıya gelmesine odaklanıyor.

AŞK VE GURUR VE ZOMBİLER

Seth-Grahame Smith'in, Jane Austen'e ait ünlü Aşk ve Gurur (Pride and Prejudice) adlı romandan yola çıkarak kaleme aldığı Aşk ve Gurur ve Zombiler (Pride and Prejudice and Zombies) vizyonda. Zombi istilasıyla harmanlanan roman uyarlamasında Lily James ve Sam Riley başrolleri üstleniyor. Onlara Matt Smith, Charles Dance, Lena Headey ve Douglas Booth eşlik ediyor.

HESAPLAŞMA

Bir yanda The Gotfather, Scarface ve Heat gibi filmlerde izlediğimiz Al Pacino diğer yanda Hannibal, Red Dragon ve The Silence of the Lambs gibi korku filmlerinde izlediğimiz Anthony Hopkins. İki efsane ismin başrolleri paylaştıkları Hesaplaşma (Misconduct)'nın yönetmen koltuğunda Shintaro Shimosawa oturuyor. Josh Duhamel'ın canlandırdığı Ben karakteri, başarılı bir avukattır. Bir davada iki güç arasında kalır. Hesaplaşma, başarılı avukatın yaşadığı bu zorlu süreci konu alıyor.

ZEBANİ

Konusu ve yetenekli oyuncu kadrosunun yanı sıra korku filmlerinin en yetenekli yönetmenlerinden Eli Roth'un da desteğini arkasına alan Zebani (The Stranger) filmi bu haftanın iddialı filmlerinden. Guillermo Amoedo'nun yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Lorenza Izzo, Aaron Burns, Christobal Tapia Montt, Luis Gnecco, Ariel Levy gibi isimler yer alıyor. Film, Peter ve annesi Monica'nın yaşadığı kasabanın, gizemli bir adamın gelmesiyle birlikte kanlı ve vahşi değişimine sahne oluyor.

SENARİST

Senaryo ve yönetmenliğini Hulusi Orkun Eser'in üstlendiği Senarist bu hafta vizyona giren yerli filmlerden. Filmin başrollerinde Asım Tuncay Aynur, Mustafa Uzunyılmaz, Dilara Büyükbayraktar, Murat Parasayar ve Ebru Sarıtaş gibi isimler yer alıyor. Film, Adem adında bir yazarın kitabının çıkması için gösterdiği çaba ve üzerine oynanan oyunların sebebini bulma macerasına odaklanıyor.

ÇAĞRILAN

Bu hafta vizyona giren yerli korku filmi Çağrılan, Hüseyin Eleman tarafından çekildi. Akdora Akalın, Bahadır Karaca, Candaş Yılancı, Meral Ceren Türk ve Çağla Nefesoğlu'nun yer aldığı film, bir grup öğrencinin canlı yayında korku filmi çekme maceralarına odaklanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.