Burcu Esmersoy felçliler için kıyafetlerini sattı

Burcu Esmersoy felçliler için kıyafetlerini sattı
Sunucu Burcu Esmersoy, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği yararına kıyafetlerini satışa çıkardı. Nikahında giydiği elbiseyi de satılması için bağışlayan Esmersoy, nikah elbisesinin kendisine uğur getirmediğini söyledi.
Sunucu Burcu Esmersoy, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği yararına kıyafetlerini satışa çıkardı.

Kanyon etkinlik alanında kurulan ‘Perwoll Golden Sale’ çadırında Burcu Esmersoy, moda bloggerı Rüya Büyüktetik ve moda tutkusunu Instagram hesabında takipçileriyle paylaşan Seda Yenigün seçtikleri belirli sayıdaki kıyafet ve aksesuarları, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği yararına satışa çıkardı.

Çevresindeki tanıdıklarına yardım ettiğini belirten Burcu Esmersoy; 

“Kullanmadığım giymediğim kıyafetleri veriyorum. Maddi yardımı yeri geldiği zaman zaten yapıyorum. Evimizde artık kullanmadığımız, vermek istediğimiz şeylerin bir işe yaraması gerektiğini düşünüyorum, yıllardır da böyle. Keşke bir şey olsa da bağışlasam diye düşünüyordum. Tam böyle düşünürken geldiler, çalışmalarını anlattılar. Ürünleri, kıyafetleri verir misiniz deyince seve seve kabul ettim. Yüklüce bir miktarda yardımda bulunabileceğim. Çok fazla kıyafetim var. Kazandığımı kıyafete yatırıyorum gibi bir şey. Sonra böyle işe yarıyor işte.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.