Büyükçekmece Belediyesi’nden Sadettin Kaynak’a vefa

Büyükçekmece Belediyesi’nden Sadettin Kaynak’a vefa
Şef Cengizhan Sönmez yönetimindeki Büyükçekmece Belediyesi Musiki Derneği Korosu, Sadettin Kaynak'ın birbirinden güzel 20 eserini seslendirdi.

Büyükçekmece Belediyesi Musiki Derneği'nin düzenlediği "Türk Müziğinde Son Büyük Bestekar Sadettin Kaynak Şarkıları" konserine ilgi yoğun oldu.


Konuk sanatçı Ayşen Birgör'ün katılımıyla müzik severlere eşsiz bir gece sunan Büyükçekmece Belediyesi Musiki Derneği şehitlerimizi ve Atatürk'ü anmayı da unutmadı. Yoğun programı nedeniyle geceye katılamayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ü temsilen Büyükçekmece Belediye Başkan Danışmanı Bayram Ali Üner, konserin sonunda Şef Cengizhan Sönmez, Sanatçı Ayşen Birgör ve koroya çiçek takdim etti.


“Sanat insanın insan tarafını ortaya çıkartıyor”


Üner, şunları söyledi: "Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  öncelikle burada bulunan herkese selam ve sevgilerini gönderdi. Üslümüzde kara bulutların olduğu bu günlerde gerçekten içimizi ısıtan, içimizdeki acıyı biraz olsun hafifleten, bize insan olduğumuzu hatırlatan çok güzel bir konser oldu. Sanat insanın insan tarafını ortaya çıkartıyor. Emeği geçen herkesi bir kez daha kutluyor ve tebrik ediyorum. Yakın zaman önce yitirdiğimiz İbrahim Özoral hocamıza ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.